Landor Associates in colaborare cu Seed Consultants, parteneri exclusivi in Romania, vor sustine pe 23 aprilie, la Bucuresti, o conferinta despre cum reusesc cele mai bune branduri sa aiba succes prin simplitate.
Potrivit organizatorilor, invitatul special al evenimentului este Allen P. Adamson, Managing Director la Landor Associates New York, alaturi de alti consultanti internationali din reteaua Landor.

Adamson va vorbi despre cum trebuie comunicat in cel mai simplu si eficient mod mesajul unui brand, in conditiile unei piete extrem de competitive care face foarte dificila crearea sau dezvoltarea unor brand-uri de succes. Adamson este recunoscut drept un lider al industriei de branding, fiind autorul a numeroase articole pe teme de branding si marketing pentru diverse publicatii precum "The Wall Street Journal", "Advertising Age", "Forbes", "USA Today", "The New York Times", "The Washington Post" sau "Orlando Sentinel".

De asemenea, la eveniment vor participa si alte personalitati din reteaua globala Landor, consacrate in industria de branding si marketing. Printre acestia se numara Phil Duncan, Presedinte Landor Europe & Middle East Region, care va vorbi despre modul in care Landor conduce din punct de vedere strategic brand-uri puternice ale gigantului Procter & Gamble, Lori Rosenwasser, Director Global pentru Brand Engagement care va explica de ce activarea brand-ului in interiorul organizatiei, printre angajati, reprezinta cheia succesului pentru marile corporatii.

Andrew Welch, Executive Director Corporate Brands in cadrul Landor, biroul din Londra, va impartasi din experieta sa cu brand-uri precum British Petroleum, exemplu de companie care a reusit sa faca din brand-ul corporate punct de focus al operatiunilor sale, imbratisand strategia numita de Landor "brand-led business transformation".

Potrivit organizatorilor, conferinta se adreseaza managerilor de top si specialistilor in marketing, disciplinele comunicarii, branding, cercetare si dezvoltare de noi produse, dar si antreprenorilor si profesionistilor care doresc sa fie la curent cu tendintele globale din marketing.

Landor Associates are o ampla expertiza in strategie de brand si design, fiind fondata in 1941 de Walter Landor, un pionier al industriei de branding. Compania ofera o gama completa de servicii de branding, precum pozitionare de brand, arhitectura de brand, cercetare de brand, brand valuation, brand engagement, identitate vizuala, design de ambalaj si naming.

Seed Consultants este o companie romaneasca ce ofera servicii de consultanta in branding si design. Infiintata in 2007, compania a incheiat anul acesta un acord cu Landor Associates, devenind in acest fel partenerul exclusiv in Romania al Landor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri