Agentia a oferit consultanta pentru strategia de anuntare publica, dezvoltarea si gradarea mesajelor, comunicarea cu mass media si planul de informare a marelui public
Ogilvy PR a fost aleasa de Flamingo International pentru a anunta prima oferta publica primara de actiuni realizata pana in prezent in Romania de catre o firma de IT, operatiune ce se deruleaza in perioada 15-22 iunie 2005. Oferta publica va fi urmata imediat de listarea la bursa.

Ogilvy PR a oferit reprezentantilor Flamingo Computers consultanta pentru strategia de anuntare publica, dezvoltarea si gradarea mesajelor, comunicarea cu mass media si planul de informare a marelui public.

ôFiind o premiera, acest proiect este si din punct de vedere al comunicarii unul diferit si dificil. De aceea am considerat important sa apelam la sprijinul unor profesionisti recunoscuti, cum sunt cei de la Ogilvy PRö, ne-a declarat Dragos Simion, Presedinte Flamingo Computers si membru in Consiliul de Administratie Flamingo International.

Dragos Simion, Presedinte, Flamingo Computers
La randul ei, Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy PR, recunoaste: äAm fost extrem de onorati cand am primit solicitarea celor de la Flamingo care ne spuneau ca ne-au ales, pe baza reputatiei noastre pe piata, sa le oferim servicii de consultanta de comunicare si PR pentru un eveniment extrem de confidential si important. Am fost oarecum ingrijorati cand am aflat deadline-ul foarte strans. Am spus insa da acestei colaborari, cu toata inima!ö.

Echipa Ogilvy PR care a älistatö pe piata acest proiect a fost formata din Gabriela Lungu (senior strategist), Irina Cluve (media relations), Sorina Mihai (project coordinator), Luca Bulacu, Dan Amariei si Razvan Capanescu (creative).
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri