Agentia a oferit consultanta pentru strategia de anuntare publica, dezvoltarea si gradarea mesajelor, comunicarea cu mass media si planul de informare a marelui public
Ogilvy PR a fost aleasa de Flamingo International pentru a anunta prima oferta publica primara de actiuni realizata pana in prezent in Romania de catre o firma de IT, operatiune ce se deruleaza in perioada 15-22 iunie 2005. Oferta publica va fi urmata imediat de listarea la bursa.

Ogilvy PR a oferit reprezentantilor Flamingo Computers consultanta pentru strategia de anuntare publica, dezvoltarea si gradarea mesajelor, comunicarea cu mass media si planul de informare a marelui public.

Fiind o premiera, acest proiect este si din punct de vedere al comunicarii unul diferit si dificil. De aceea am considerat important sa apelam la sprijinul unor profesionisti recunoscuti, cum sunt cei de la Ogilvy PR, ne-a declarat Dragos Simion, Presedinte Flamingo Computers si membru in Consiliul de Administratie Flamingo International.

Dragos Simion, Presedinte, Flamingo Computers
La randul ei, Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy PR, recunoaste: Am fost extrem de onorati cand am primit solicitarea celor de la Flamingo care ne spuneau ca ne-au ales, pe baza reputatiei noastre pe piata, sa le oferim servicii de consultanta de comunicare si PR pentru un eveniment extrem de confidential si important. Am fost oarecum ingrijorati cand am aflat deadline-ul foarte strans. Am spus insa da acestei colaborari, cu toata inima!.

Echipa Ogilvy PR care a listat pe piata acest proiect a fost formata din Gabriela Lungu (senior strategist), Irina Cluve (media relations), Sorina Mihai (project coordinator), Luca Bulacu, Dan Amariei si Razvan Capanescu (creative).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si