Revista Casa si Biroul este singura revista gratuita din Romania din domeniul amenajarilor, decoratiunilor si constructiilor. Lansata in anul 2004 revista s-a dezvoltat in sistem de franciza ajungand ca in anul 2007 sa detina o retea de 11 editii locale si sa genereze venituri de 780.000 euro.
Cele 11 editii locale Casa si Biroul (Bucuresti, Brasov si Covasna, Timisoara si Arad, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Oradea) acopera orase cu o populatie cumulata de aproximativ 5.600.000 persoane. Revista a ajuns in prezent la un tiraj de 130.000 exemplare pe luna, in toata reteaua.

In 2008, reteaua Casa si Biroul si-a propus, pe langa depasirea pragului de 1 milion euro si consolidarea pozitiei pe piata publicatiilor de amenjari si constructii. Consolidarea pozitiei revistei Casa si Biroul se va realiza prin imbogatirea calitatii si cantitatii continutului editorial si prin extinderea si optimizarea retelei de distributie in Bucuresti si in tara.

De asemenea, in anul 2008 Casa si Biroul va pune accent si pe dezvoltarea continutului pentru website-ul www.casasibiroul.ro prin crearea de noi facilitati pentru companiile de profil si printr-o interactivitate mai bune cu vizitatorii. In luna februarie 2008 www.casasibiroul.ro a inregistrat peste 20.000 de vizitatori unici.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri