Cele 11 editii locale Casa si Biroul (Bucuresti, Brasov si Covasna, Timisoara si Arad, Cluj Napoca, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Oradea) acopera orase cu o populatie cumulata de aproximativ 5.600.000 persoane. Revista a ajuns in prezent la un tiraj de 130.000 exemplare pe luna, in toata reteaua.

In 2008, reteaua Casa si Biroul si-a propus, pe langa depasirea pragului de 1 milion euro si consolidarea pozitiei pe piata publicatiilor de amenjari si constructii. Consolidarea pozitiei revistei Casa si Biroul se va realiza prin imbogatirea calitatii si cantitatii continutului editorial si prin extinderea si optimizarea retelei de distributie in Bucuresti si in tara.

De asemenea, in anul 2008 Casa si Biroul va pune accent si pe dezvoltarea continutului pentru website-ul www.casasibiroul.ro prin crearea de noi facilitati pentru companiile de profil si printr-o interactivitate mai bune cu vizitatorii. In luna februarie 2008 www.casasibiroul.ro a inregistrat peste 20.000 de vizitatori unici.