Neoset a ales agentia de relatii publice Spin Communications pentru consultanta in comunicare.

“Neoset este un cont ofertant, care te inspira imediat. Cred ca ideile creative, destinate unui public bine selectat, la momentul potrivit, pot aduce multe beneficii producatorului de mobila cu cea mai mare vechime de pe piata romaneasca. Ne bucuram ca ni s-a acordat incredere si suntem convinsi ca vom duce la bun sfarsit multe proiecte interesante impreuna”, a declarat Ruxandra Florea, Country Manager Spin Communications.

Spin Communications se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate, dar si de brand pentru producatorul de mobila. E vorba de planificarea strategica a planului de comunicare 2008, reputation management, gestionarea posibilelor situatii de criza, propunerea de proiecte de responsabilitate sociala, management de evenimente, media relations etc.

“Ca sa aduci un suflu nou in business intotdeauna este o idee buna sa mai ceri o parere. Am ales Spin Communications pentru ca au venit cu propuneri originale si pentru ca au o maniera profesionista de a trata lucrurile. Sunt sigur ca va fi un partener de nadejde in numeroasele proiecte pe care le avem in plan pentru acest an”, a spus Dimitris Zivopoulos, International Business Director Neoset.

Spin Communications furnizeaza servicii de planificare strategica si comunicare, cu preponderenta consultanta in comunicare corporate si de brand (reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, planificare si implementare de evenimente, CSR, sponsorship) si relatii media (strategie editoriala, traininguri media, online PR).

Neoset este un producator de mobilier modular care isi distribuie produsele in mai mult de 10 tari (printre care Romania, Grecia, Bulgaria, Canada, Etiopia, Ecuador, Iordania, Liban si Israel).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum sa transformi o Volga veche in 8 milioane de euro