TVR 1 a castigat optiunea I a drepturilor TV ale Ligii Campionilor

Redactorul-sef al departamentului Emisiuni - transmisiuni din TVR, Vlad Enachescu, a declarat, potrivit NewsIn, ca postul public de televiziune a castigat optiunea I a drepturilor TV ale Ligii Campionilor la fotbal pentru sezoanele 2009 - 2010, 2010 - 2011 si 2011 - 2012.

"Am fost informat pe la ora 21.00, de societatea Teamm, cea care organizeaza aceasta licitatie in numele UEFA, ca TVR a castigat optiunea I a drepturilor de televizare ale meciurilor de fotbal din Liga Campionilor pentru cele trei sezoane", a declarat redactorul-sef departamentului Emisiuni - transmisiuni din TVR, Vlad Enachescu.

Enachescu a spus ca prin aceste drepturi de televizare "TVR a ramas in carti din punct de vedere al fotbalului". Postul public a mai difuzat meciurile din Liga Campionilor la fotbal in anii ’90.

"Liga Campionilor este un eveniment premium pe care noi l-am mai avut prin anii 1993- 1994, pana prin 1999. Acum se intoarce la TVR si asta nu poate decat sa ne bucure", a mai spus Vlad Enachescu.

TVR a obtinut si drepturile de televizare a turneelor finale ale Campionatelor Mondiale de fotbal din 2010 si 2014.

Pachetul B a meciurilor de fotbal din Liga Campionilor a fost castigata de platforma digitala Boom. Actualul detinator a optiunii I din Liga Campionilor este ProTV.

TVR 1 face parte din Societatea Romana de Televiziune (SRTv), care este serviciul public de televiziune din Romania, si care mai are in componenta posturile TVR 2, TVR Cultural, TVR International si studiourile teritoriale TVR Timisoara, TVR Cluj, TVR Iasi si TVR Craiova.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri