Seminar dedicat comunicarii prin intermediul blogurilor

Primul seminar dedicat comunicarii prin intermediul blogurilor, intitulat Blogging for Companies, va avea loc la hotel Novotel, pe data de 22 aprilie.

Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, o platforma de comunicare lansata de Evensys la inceputul anului 2008.

Seminarul este initiat de Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, care va oferi un ghid complet despre bloguri si modalitatile in care companiile le pot folosi cu eficienta, adresandu-se atat celor care descopera acum blogurile, cat si celor care au deja notiuni de baza.

Alaturi de acesta vor fi prezenti Alex Brie (Blooger), Sorana Savu (Managing Partner, Premium Communication) si Bobby Voicu (Blogger si Consultant Blogging, General Manager FTW Media).

"Seminarul pe care noi il propunem are o tematica foarte actuala – cum si de ce comunica marile companii pe bloguri. Mediul online devine din ce in ce mai mult un instrument de comunicare folosit de companii pentru a ajunge la cat mai multe publicuri. In aceste conditii, companiile trebuie sa se adapteze noilor canale de comunicare ce castiga rapid adepti la nivel mondial - jurnalele online, acestea fiind considerate instrumente de marketing si relatii publice. Workshop-ul va oferi participantilor informatii folositoare despre cum sa creeze un blog de companie eficient sau o campanie de succes si care sunt avantajele unor asemenea mijloace de comunicare", declara Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Evensys este o companie organizatoare de evenimente si meeting-uri corporate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri