Piata serviciilor de media din industria telefoniei mobile va atinge pana in 2012 valoarea de 102 miliarde de dolari (64,3 miliarde euro), conform unui studiu al Strategy Analytics, citat de eMarketer.

Valoarea inregistrata de serviciile din acest sector de media era anul trecut de 47 de miliarde de dolari (29,6 miliarde euro).

Suma de 102 miliarde de dolari se va datora consumatorilor, care vor cheltui pe termen scurt foarte mult pe serviciile de mobile media.

Numarul celor care acceseaza aceste tipuri de continut se va dubla, de la 406 milioane in 2007, la 870 de milioane de utilizator in 2012, relateaza eMarketer.

“Prabusirea preturilor de pe piata telefoniei mobile, conexiunea creata intre operatorii de Internet si cele mai populare branduri, dezvoltarea tehnologiei Web si a mediului mobil, precum si accesibilitatea acestor domenii, duc la imbunatatirea serviciilor mobile si la adoptarea strategiei de media corespunzatoare”, a declarat Nitesh Patel, senior analyst Strategy Analytics.

“In consecinta, in urmatorii cinci ani ne asteptam la o crestere continua a numarului de utilizatori si la sume din ce in ce mai mari date pe serviciile promovate de mobile media”, a adaugat Patel.

Serviciile media din industria telefoniei mobile includ accesul la Internet prin intermediul mobilelor, la videoclipuri si muzica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Telekom Romania majoreaza preturile de la 1 martie
Setari Cookie-uri