Alege TV este primul produs comun al European Media Invest si Media Sud Europa. Ghidul TV s-a lansat pe piata la numai doua saptamani de la anuntarea parteneriatului strategic dintre cele doua grupuri media.

Alege TV este un produs care se lanseaza in presa locala si va fi distribuit gratuit impreuna cu ziarele Gazeta de Sud, Monitorul de Alba, Monitorul de Cluj, Monitorul de Medias, Monitorul de Sibiu, Obiectiv – Editie de Vaslui, Viata Libera Galati, Ziarul de Braila si Ziarul de Iasi. Pentru inceput, ghidul TV va avea un tiraj de 80.000 exemplare, 24 pagini full color, format A4, hartie lucioasa, iar ziua de aparitie va fi vineri.

Alege TV va fi inscris in BRAT inca de la primul numar, urmand sa beneficieze de masuratorile SNA Focus in cel mai scurt timp posibil, conform criteriilor si standardelor BRAT.

„Pe termen scurt proiectul vizeaza o dezvoltare rapida. Ne propunem sa ajungem pana la sfarsitul anului 2008 la un tiraj de cel putin 100.000 exemplare, aceasta crestere venind atat din suplimentarea tirajelor ziarelor cu care se distribuie in acest moment, cat si prin distribuirea ghidului cu alte publicatii. Pe termen lung ne propunem ca Alege TV sa fie ghidul TV cu cel mai mare tiraj si cea mai mare audienta din Romania”, declara Ana-Rita Da’Ros, Project Manager.

Alege TV este editat de European Media Invest in stransa colaborare cu echipa redactionala a Gazetei de Sud. Tiparul este realizat de Tipografia de Sud, iar vanzarea spatiului publicitar va fi administrata de echipa ARBOmedia.

“Vom oferi cititorilor Alege TV un produs proaspat, plin de informatii interesante si un program TV util, presarat cu recomandari de calitate. Echipa redactionala a Gazetei de Sud si a agentiei de presa Clicknews va asigura standarde ridicate pentru continutului redactional, care va creste in curand si cantitativ, Alege TV urmand sa fie editat in 32 de pagini”, declara Stefan Voinea, Project Manager pe partea redactionala.

Obiectivul EMI AG este de a detine participatii in companii care editeaza cotidiene locale in peste 20 de judete din Romania. In principal sunt vizate companii care au deja un parteneriat cu ARBOmedia Romania in domeniul vanzarii de spatiu publicitar. In strategia pe termen mediu sunt incluse achizitii de actiuni in cadrul altor editori locali deschisi la o astfel de cooperare, precum si lansarea de noi titluri locale sau nationale.

EMI AG detine astazi pachetul majoritar de actiuni al companiilor care editeaza cotidienele Ziarul de Iasi, Viata Libera Galati, Ziarul de Braila, Obiectiv – Editie de Vaslui, Monitorul de Alba, Monitorul de Cluj, Monitorul de Sibiu si Monitorul de Medias.

Grupul Media Sud Europa este compania care editeaza cotidianul regional cu cea mai mare circulatie din Romania, Gazeta de Sud, precum si cotidianul Gazeta de Olt. Media Sud Europa a preluat de curand si realizarea cotidianului economic Curierul National.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri