A facut primii pasi in publicitate la Leo Burnett, in departamentul de Client Service, unde a urcat pana la functia de Account Director. Experientei acumulate in advertising i s-au adaugat ulterior cunostintele de marketing, in ultimii 3 ani Gina Leu lucrand ädin perspectiva clientuluiö, ca Brand Manager, la Interbrew si la Henkel.

Cu o experienta vasta si extrem de interesanta, atat in advertising cat si in marketing, si cunoscand foarte bine nevoile consumatorului, din perspective diferite, Gina aduce un plus de energie si dinamism echipei de Client Service a Ogilvy & Mather.

ôGina este exact omul de care departamentul de Client Service al Ogilvy & Mather are nevoie: un om experimentat, cu o competenta profesionala deosebita, care imbina cu succes practica celor doua discipline - marketing si publicitate, un team player, un "antrenor" pentru echipa si un om in care clientii nostrii vor gasi un adevarat partenerö, declara Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania.
Publicitate

Dincolo de viata profesionala, gasim in Gina o persoana pasionata de calatorii pe meleaguri indepartate si exotice si de cultura civilizatiilor acelor locuri, si un mare fan declarat al lui Harry Potter.

Ogilvy & Mather este una dintre cele mai importante agentii internationale de publicitate, cu birouri in peste 130 de orase din intreaga lume. In Romania, Ogilvy & Mather este parte a Ogilvy Group, din care mai fac parte alte 5 companii, cu specializari diferite in comunicare.