Raluca Simu (foto) este noul Managing Partner al agentiei de publicitate Babel Communications. Incepand cu aceasta luna, Raluca Simu va prelua conducerea activitatilor companiei, ocupandu-se de extinderea portofoliului de clienti, de dezvoltarea expertizei de creatie si strategie, avand la baza o experienta de peste noua ani in domeniul comunicarii.

"Intentionam de acum un an sa fac acest pas si sa pornesc in aventura unui business propriu. Propunerea de a lansa un nou brand (Banca Millennium) a fost foarte tentanta, atat ca experienta, cat si ca portofoliu, de aceea am acceptat mandatul propus anul trecut de portughezi. Strategia a fost validata de piata, astfel incat la inceputul lui 2008 deja imi depasisem obiectivele de comunicare si am considerat ca este momentul in care ma pot reintoarce la intentia antreprenoriala", a declarat Raluca Simu.

Anterior venirii in Babel Communications, Raluca Simu a detinut functia de Director de Marketing si Comunicare la Millennium Bank si s-a ocupat de lansarea pe piata a bancii (lansarea operatiunilor, Caravana Millennium, Bradul de Craciun Millennium, etc). Inainte de a lucra pentru Millennium Bank, Raluca Simu a ocupat timp de sase ani functia de Director de Comunicare la ABN AMRO Bank si a terminat ca sef de promotie Programul MBA Romano-Canadian in 2001.

Calin Diaconu ramane in continuare asociat in cadrul companiei, fiind un partener activ in dezvoltarea proiectelor de business ale Babel Communications.

"Pentru a trece la nivelul urmator si pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri, locali si multinationali, aveam nevoie de forte noi, practic, de o alianta cu un partener strategic", a afirmat Diaconu, presedintele Babel Communication.

Babel Communications este o agentie de comunicare full-service, cu o vechime de zece ani in industrie. Printre clientii companiei se numara nume importante din sectorul constructiilor ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Arcelor Mittal Construction Romania, Akzo Nobel, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Bosch, Constam Grup. Agentia a gestionat proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, JVC, Safilar, Alexandrion Grup, Silca Oil/Gulf.

Babel Communications gestioneaza si platforma editoriala Misiunea Casa, care presupune productia emisiunilor tv si radio, editarea revistei, administrarea portalului web si a site-ului de video sharing www.mctv.ro. Agentia a mai lansat la sfarsitul anului trecut un produs editorial - www.Construction-Briefly.ro - care se adreseaza segmentului de business din domeniul constructiilor si imobiliarelor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si