OMD Romania, agentie de media full-service apartinand Omnicom Media Group Romania, anunta prezenta in agentie a lui Mike Stapelfeld, ex-Global Media Manager in cadrul Conergy AG, Hamburg, Germania, in postura de trainer pentru echipa de client-service OMD.

“Prezenta lui Mike in OMD Romania vine sa confirme strategia de investitii in oameni si ridicarea nivelului de client service pentru OMD in Romania. Rolul sau aici va fi sa ne impartaseasca din cunostintele si experientele acumulate in media germana de-a lungul timpului si sunt convinsa ca va avea o contributie relevanta la formarea profesionala a membrilor echipei”, a declarat Carmen Tanasie, CEO Omnicom Media Group Romania, care include OMD Romania.

Stapelfeld are o experienta de aproape 18 ani in industria de marketing si comunicare iar in ultimii doi ani a lucrat pentru Conergy AG, Hamburg, companie germana din domeniul energiei regenerabile, pe postul de Global Media Manager. In 2005 a fondat BrainMoney iar inainte de aceasta a fost Key Account Manager in cadrul Nielson Media Research.

Intre 1993 si 1998 a lucrat la OMD Hamburg, ultima pozitie ocupata aici fiind de International Media Coordinator. Mike detine o diploma de Master in Business Administration cu specializare in marketing si e-commerce, eliberata de Universitatea Cardean si una de Bachelor of Arts in Business de la Universitatea Pacific Lutheran din Tacoma, USA.

OMD Romania este o entitate 100% Omnicom Group, lider mondial in industria de marketing si comunicare, si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania.

OMD detine o retea prezenta in peste 80 de tari si beneficiaza de resursele integrate ale liderului mondial in industria de marketing si comunicare Omnicom Group.

Omnicom Media Group Romania este o entitate 100% Omnicom Group, are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest (50%) si TBWA/Merlin Bucharest (50%) si are in portofoliul sau 2 agentii de media full service: OMD Romania si PHD Romania (in curs de lansare).

Omnicom Media Group (OMG) este Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc., lider mondial in industria de marketing si comunicare, avand in portofoliu peste 5000 de clienti in mai mult de 100 de tari. Omnicom Media Group include retelele internationale de agentii de servicii complete de media OMD, PHD si Prometheus precum si alte companii de servicii specializate de media.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Joburi in strainatate: te poti angaja imediat in Germania sau Austria