Realitatea TV lanseaza la Brasov, in data de 14 mai, a doua sa statie locala de stiri, dupa cea lansata la Cluj la sfarsitul lunii martie. Acestea vor fi urmate, in urmatorii trei ani, de peste 30 de statii locale, printre care Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.
"Realitatea Brasov este a doua statie pe care o deschidem dupa cea din Cluj. Cu o echipa tanara dar cu experienta suntem convinsi ca Realitatea TV Brasov va fi principala sursa de informatii a brasovenilor. De la Realitatea Brasov vor putea afla in timp real, atat pe TV cat si pe Internet, informatiile cele mai importante, prezentate obiectiv si prompt", a declarat George Petrule, directorul de dezvoltare retea a statiilor locale Realitatea TV.

Echipa Realitatea TV Brasov numara aproximativ 35 de persoane, dintre care 28 sunt jurnalisti. Petronela Rotar, Georgiana Stoianovici, Daniel Giurma, Alexandra Tenea sunt doar cativa dintre jurnalistii care fac parte din echipa Realitatea TV Brasov, condusa de Ionut Russu (foto), din functia de director.

Despre noua statie locala, Ionut Russu declara: “Interactivitate, promptitudine, informatie in timp real, curata si corecta. Pentru asta aducem acasa la noi, in Brasov, conceptele de breaking news, know-how-ul Realitatii TV, tehnologie performanta dar mai ales o echipa de profesionisti care aduce informatie autentica si impartiala”.

Pe langa programele Realitatea TV, Realitatea TV Brasov va difuza mai multe jurnale de stiri locale. De luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Brasov va difuza trei jurnale de stiri. Urmatorul jurnal de stiri locale va fi difuzat de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri ale zilei, de pe plan local. Realitatea TV Brasov va difuza si un program de sinteza zilei, de la ora 21.45. Intervalul orar 20.05 - 21.00 va fi rezervat unui talk-show local, care se va axa pe campania electorala.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Realitatea TV difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, aproximativ 10 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei. Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, iar acesta mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile "Academia Catavencu", "Cotidianul", "Business Standard" si "Money Express".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri