Noul contract ofera posibilitatea transmiterii meciurilor pe posturile Pro TV si Sport.ro, dar si pe site-urile de Internet ale Pro TV SA (www.sport.ro, www.protv.ro - n.red.). Meciurile se vor disputa joia, cu doua exceptii in luna decembrie, cand vor fi etape si in zilele de miercuri, iar orele de incepere sunt 20.00, respectiv 22.00.

Directorul executiv al Pro TV SA, Costi Mocanu, a declarat ca meciurile din Cupa UEFA sunt tot mai interesante pentru Romania, mai ales ca in urmatorul sezon sunt calificate patru echipe romanesti.

"Cupa UEFA este un program premium, cu atat mai mult cu cat Romania este reprezentata de un numar record de echipe in a doua competitie intercluburi ca importanta. Suntem bucurosi ca le putem oferi suporterilor sansa de a-si sustine favoritii", a declarat directorul executiv al Pro TV SA, Costi Mocanu.

Citeste si:

"Pentru noi, cazul cel mai fericit ar fi sa avem patru echipe in grupele Cupei UEFA. Cu doua meciuri pe ProTV si doua pe sport.ro, toate 'live', seara de joi ar putea fi una minunata, cu un public mult mai numeros decat ne-am astepta. Este o investitie in brand si in asteptarile publicului masculin", a declarat directorul executiv al postului Sport.ro, Eduard Darvariu.

In urmatorul sezon, Romania va avea cel putin patru echipe in Cupa UEFA, Poli Timisoara, Rapid, Dinamo si Unirea Urziceni, carora li se poate alatura echipa care va juca in Cupa UEFA Intertoto.