Saatchi&Saatchi PR a fost aleasa incepand cu luna aprilie a acestui an agentia de relatii publice a PayPoint in Romania, in urma unui pitch la care au mai participat inca trei agentii. Contractul a fost semnat pe o perioada de un an, agentia urmand sa ofere servicii de comunicare corporate (media relations, managementul reputatiei), media training, consultanta strategica si management de eveniment.

"Reluam acum o colaborare care a demarat anul trecut, cand am lucrat punctual pe un proiect al PayPoint si care a decurs foarte bine. Suntem mandri ca o companie de talia PayPoint, lider in Marea Britanie pe segmentul plata facturi si servicii pre-platite, ne-a ales ca parteneri. Colaborarea cu PayPoint ne ofera sansa de a ne imbogati expertiza de comunicare intr-un domeniu atat de dinamic si exigent cum este piata financiara” a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

PayPoint a intrat in 2007 pe piata din Romania, propunandu-si lansarea in cel mai scurt timp a unui serviciu de plata a facturilor in beneficiul celor 97% dintre consumatorii care platesc cash, asigurand terminale in punctele de retail apropiate de zonele in care acestia locuiesc sau lucreaza. La intrarea pe piata romaneasca, PayPoint a achizitionat reteaua PayStore din cadrul RTC, realizand o extindere rapida pe segmentul serviciilor de reincarcari electronice pentru telefoanele mobile.

PayPoint este compania lider pe segmentul de plati cash si online in Marea Britanie si Irlanda, cu un rulaj de peste sase miliarde de lire sterline din peste 470 milioane de plati anuale pentru aproximativ 5.000 de clienti si comercianti. PayPoint a fost listata la Bursa din Londra in septembrie 2004.

Saatchi&Saatchi PR reprezinta compania specializata de relatii publice, parte a grupului Centrade, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din Romania. Printre clientii importanti ai Saatchi&Saatchi PR se numara: Gaz de France, Procter&Gamble, AIG, SPAR, Sabon, BUNGE (Floriol, Unisol, Muntenia), Liebrecht & Wood, United Way.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Calatoriile cu Eurolines pot fi platite la punctele PayPoint