Ziua Agentiilor de Presa cu tema ĹAgentiile de presa in emisfera internetĺ

Agentia Rador, care face parte din Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR), organizeaza in data de 18 iunie a treia editie a Zilei Agentiilor de Presa, cu tema "Agentiile de presa in emisfera internet", in cadrul careia vor fi decernate premii la sapte categorii, informeaza un comunicat al SRR.

La editia din 2008 vor fi decernate premii la categoriile "cea mai buna depesa de agentie", "cel mai bun comentariu de agentie", "cel mai bun calendar de agentie", "cel mai bun reportaj de televiziune bazat pe o informatie de agentie", "cel mai bun reportaj radio bazat pe o informatie de agentie", "cel mai bun articol de presa scrisa bazat pe o informatie de agentie" si "cel mai bun articol din presa on-line bazat pe o informatie de agentie".

Pe langa conferinta, vor fi organizate ateliere dedicate agentiilor de presa din Romania si din lume, dar si principalilor utilizatori de stiri de agentie, posturi de radio si televiziune.

Agentia de presa Rador face parte din Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR), care este societatea publica de radio din Romania. Aceasta mai detine posturile Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Romania International, Antena Satelor, Radio3Net - Florian Pittis, Radio Bucuresti si alte 11statii regionale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Media & Pub »


Comunicate de pres─â

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri