Postul de radio Europa FM va difuza, de luni, stiri din opt domenii de activitate, pe telefonul mobil, pentru abonatii retelei Vodafone, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, a declarat, citat de NewsIn, project manager Europa FM, Toader Paun.

Stirile sunt impartite pe domeniile interne, externe, showbiz, sport, bazar, trafic, IT&C, stiinta si Europa. De asemenea, la sectiunea Trafic, sunt oferite informatii de ultima ora, in format text, despre starea drumurilor, restrictii, radare si anunturi ale politiei rutiere.

"Sunt stirile pe care le furnizam in mod curent, cel putin 100 de stiri pe zi", a spus project manager Europa FM, Toader Paun. Project manager Europa FM a adaugat ca "acesta este doar inceputul prezentei noastre pe telefoanele mobile. In scurt timp vom aduce noi servicii gratuite in Vodafone live! si ne vom extinde acoperirea serviciilor si in portalurile celorlalti operatori de telefonie mobila de pe piata romaneasca". Cu serviciul Vodafone Internet pe mobil, clientii Vodafone au acces, direct din portalul Vodafone live!, la pagina Europa FM, unde vor gasi stiri in format text si imagini, iar, de peste doua saptamani, vor fi si stiri in format audio.

Continutul oferit in pagina de mobil Europa FM este gratuit, iar detaliile legate de activarea si taxarea serviciului "Vodafone Internet pe Mobil" se gasesc pe pagina de internet www.vodafone.ro. Pentru acest nou serviciu, Europa FM a folosit o solutie tehnica dezvoltata si implementata de societatea Digit Air.

Europa FM este un post de radio, cu acoperire nationala, detinut majoritar de grupul Lagardere, unul dintre cele mai mari trusturi de presa din Europa. Lagardere detine, printre altele, o divizie de presa scrisa, Hachette Filipacchi Medias, care numara 260 de titluri in 41 de tari, printre care "Elle", "Paris Match", "Maxim", "Le Monde" si "Le Journal du Dimanche", o divizie audiovizuala, care numara mai multe posturi de radio si TV, printre care MCM, Europe 1 si Europe 2, precum si 16 firme de productie si editura Hachette Livre. In Romania, grupul Lagardere mai opereaza si postul Radio 21.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce prioritati cred romanii ca ar trebui sa aiba presedintele Romaniei