Millenium Communications si Fast Forward Communications gestioneaza impreuna contul de PR al Samsung Electronics Romania, castigat in urma unui pitch care a implicat 11 agentii.

Cele doua agentii au fost desemnate sa gestioneze contul Samsung in Romania, atat pentru platforma corporate, cat si pentru cea a produselor companiei, in urma unui proces riguros de selectie, care a urmarit identificarea unui partener de incredere, capabil sa indeplineasca obiectivele Samsung.

”Avem doua motive importante sa sarbatorim. Primul este oportunitatea de a lucra pentru un client atat de mare si atat de ofertant precum Samsung. Al doilea este faptul ca victoria a fost obtinuta intr-o companie atat de onoranta: la pitch au participat aproape toate agentiile importante din Romania”, a declarat Bogdan Theodor Olteanu, Director Divizia PR, Millenium Communications.

,,Pitch-ul Samsung a fost un proiect dificil in sine, din cauza complexitatii cerintelor specificate in brief. A fost totodata extrem de placut deoarece brief-ul nu necesita doar o abordare riguroasa ci, in special, una creativa. Este unul din putinele pitch-uri la care am participat, foarte bine conduse, de la constructia brief-ului, la timing si pana la feedback-ul relevant oferit de Mihaela Rentea, fost Brand Communications Manager Romania & Bulgaria - Samsung Electronics, tuturor agentiilor participante”, a declarat Tudor Daescu, Managing Partner Fast Forward Communications.

Echipa care va sustine acest cont este alcatuita din: Tudor Daescu (PR Director), Mirel Dediu (PR Manager), Ioan Daescu (PR Executive), Bogdan Theodor Olteanu (Senior Consultant), Andrei Bortun (Senior Consultant) si Oana Dobre (Client Service).

Millenium Communications este o companie infiintata in 1998, ca agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Millenium Communications, prin intermediul diviziei de PR gestioneaza conturi precum: Bayer (Elevit), Cristalex (Campari, Absolut, Teacher’s, Jim Beam), Delaco, DTZ Echinox, Interamerican, Mercedes-Benz Romania (Mercedes, smart, JEEP, Chrysler, Dodge), Ursus Breweries (Timisoreana). De asemenea, agentia a coordonat contul de PR al HAT Group Co. Romania, companie care reprezinta oficial divizia de telefoane mobile Samsung in Romania pentru efectuarea operatiunilor de vanzare si distributie, serviciilor post-vanzare, promovarea marcii si a produselor.

Fast Forward Communications este o agentie infiintata in 2006. Incepand cu 2008, in urma alaturarii echipei de PR condusa de Tudor Daescu, agentia coordoneaza comunicarea pentru clienti precum: Electronic Arts, Logitech, Garmin, IP Devel, vreaucredit.ro.

Samsung Electronics este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale. Compania are aproximativ 150.000 de angajati in 134 de birouri din 62 de tari, fiind alcatuita din cinci divizii principale de afaceri - Digital Media Business, LCD Business, Semiconductor Business, Telecommunication Network Business si Digital Appliance Business.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Samsung estimeaza un profit in crestere cu 72% in T2