Pentru prima data in Romania, profesionistii de relatii publice au ocazia de a-si evalua performantele intr-o competitie adresata specializarii PR in care s-au impus.
Inscrierile la cea de-a 6-a editie a competitiei Romanian Public Relations Award incep astazi, 14 mai, si se vor incheia in data de 30 iunie 2008. Cele mai bune campanii inscrise in cele 8 sectiuni de concurs vor fi premiate cu ocazia Galei PR Award, in seara zilei de 1 octombrie, la JW Bucharest Marriott Grand Hotel. 16 specialisti in PR, analisti si practicieni recunoscuti international, asigura jurizarea competitiei.

"Cu cea de-a 6-a editie, Romanian PR Award este mai aproape de standardele si anvergura competitiilor occidentale din domeniul comunicarii. PR Award 2008 este o competitie moderna, deschisa principalelor cerinte si specializari ale comunicarii organizationale de astazi. Cele 8 sectiuni de concurs ofera fiecarui profesionist de PR sansa de a se distinge in domeniul in care s-a specializat. Din acest an, PR Award este mai aproape de profesionistii romani de comunicare si de performanta acestora", a declarat Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications.

Categoriile de concurs ofera profesionistilor de relatii publice ocazia de a-si promova performantele si abilitatile in domeniile in care s-au specializat. Persoane fizice si juridice, companii, organizatii non-guvernamentale, agentii de PR si studenti isi pot inscrie campaniile in sectiunile: Comunicare corporatista, Comunicare pentru administrarea riscurilor si oportunitatilor, PR pentru marketing, Comunicare interna, Responsabilitate sociala, Organizatii non-guvernamentale, Comunicare in domeniul public, Buget - / creativitate +, Junior PR Award.

Prin traditie, jurizarea competitiei este asigurata de o echipa internationala de practicieni, cercetatori si manageri, personalitati recunoscute pentru experienta lor in domeniul comunicarii de afaceri. Anul acesta, juriul este prezidat de catre James Grunig, Profesor Emeritus in cadrul Departamentului de Comunicare al Universitatii Maryland, si reuneste 16 specialisti in comunicare din 8 tari: Peter Debreceny (SUA), Presedinte al Institute for Public Relations, Cornelia Kunze (Germania), CEO Edelman Deutschland si Practice Leader Consumer Marketing, Roman Geiser (Elvetia), CEO Burson-Marsteller Elvetia, Lidia Solomon, Corporate Communications Director Vodafone Romania, Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient, Corneliu Cojocaru, Director de comunicare al BCR, Louis Williams (SUA), Presedintele agentiei L.C.Williams & Associates, Areti Georgilis (Grecia), Country Managing Partner Civitas Global Ketchum Romania si Bulgaria, Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications, Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications, Stephen B. Young (SUA), Caux Round Table Global Executive Director, Adela Jansen, Secretar General al BRD Groupe Société Générale, Monica Tatoiu, CEO Oriflame Romania, Erwin De Weerdt (Belgia), Director al SilverLining, Management Communications & EU Affairs si Lavinia Huidan, Presedinte EIT Forum Auto.

Criteriile de jurizare sunt conforme cu standardele de performanta ale Asociatiei Internationale se Relatii Publice (IPRA): Oportunitatea campaniei, Cercetarea, Planificarea, Executia, Evaluarea si Creativitatea.

Inscrierile se fac la www.praward.ro/inscriere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri