Razvan Ionescu se alatura grupului de presa Realitatea-Catavencu, in functia de redactor-sef al ziarului Cotidianul. Razvan Ionescu are o experienta de peste 15 ani in presa scrisa din Romania, din care aproape 10 ani la conducerea editoriala a unor publicatii precum Evenimentul Zilei, Jurnalul National si TV Mania.
“Istoria sa, echipa, conceptul, relatia cu publicul, reputatia pe care si-a construit-o, grupul caruia ii apartine – toate acestea fac din Cotidianul titlul romanesc cel mai pregatit sa infrunte, chiar sa speculeze, revolutia prin care trec ziarele de calitate din toata lumea. Faptul ca e singurul ziar din segmentul de referinta cu crestere absoluta din 2005 pana azi confirma nivelul superior de adaptare. La fel si performantele editiei online. Asa ca provocarea pentru mine, din momentul in care ma alatur echipei de la Cotidianul, e subinteleasa”, a spus Razvan Ionescu.

Cotidianul este singurul ziar national generalist care a crescut in toate valurile SNA din 2007. In contextul scaderii consumului de presa de anul trecut, Cotidianul are o crestere totala de 50.000 de cititori. Cu o audienta de 179.000 de cititori pe editie, Cotidianul este lider al segmentului quality press in ceea ce priveste profilul publicului premium.

“Il urmaresc de mult pe Razvan Ionescu si stiu ca locul lui este la Cotidianul. Face parte din generatia jurnalistilor tineri cu o experienta consolidata in managementul editorial. E omul care poate raspunde cu precizie noilor provocari pe care ziarul cititorilor de elita le va arunca in viitorul apropiat”, a spus Doru Buscu, Director Editorial al ziarului si membru al board-ului Realitatea-Catavencu.

Cotidianul este editat de grupul de presa Realitatea-Catavencu, care include operatiuni in televiziune, radio, presa scrisa si new media. Printre acestea se numara Realitatea TV, televiziunea de stiri lider in Romania, The Money Channel, prima televiziune de business, Romantica, Radio Guerilla, agentia de stiri NewsIn si peste 20 de publicatii cum ar fi Academia Catavencu, Business Standard, Tabu si reteaua 24 FUN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri