Incepand de la 1 iunie, Mihaela Dumitru va ocupa functia de director general al postului Prima TV, care face parte din grupul ProSiebenSat1.
"Pentru mine Prima TV inseamna, in primul rand, echipa Prima TV, iar cea mai buna expresie pentru a defini aceasta echipa este 'impreuna la bine si la rau'. Sunt mandra ca fac parte din familia Prima TV! Sunt convinsa ca multe lucruri bune ne asteapta de acum inainte!", a declarat noul Director General Prima TV, Mihaela Dumitru.

Mihaela Dumintru are 40 de ani, a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale, lucreaza la Prima TV din 1998, iar din 2004 a ocupat functia de director comercial al postului.

"Mihaela este un manager foarte competent, care sunt convins ca impreuna cu echipa va conduce compania in directia cea buna, asigurand continuitatea a ceea ce am inceput si construit pana acum. Ultimii 3 ani in Romania au reprezentat pentru mine cea mai buna experienta profesionala din intreaga mea cariera. Acum am fost numit in fruntea departamentului de divertisment al SAT 1, in Germania, iar acesta este motivul plecarii mele", a declarat Christoph Buerge, CEO Prima TV.

Tot de la 1 iunie, Veronica Sorescu va ocupa functia de director general adjunct, iar postul de director comercial va fi preluat de Ecaterina Matei.

Licenta audiovizuala a postului Prima TV apartine societatii SBS Broadcasting Media SRL. Societatea mai detine licentele pentru Kiss TV, Kiss FM si Magic FM. In Romania, grupul ProSiebenSat.1 Media a preluat SBS Broadcasting, in iunie 2007, si a devenit astfel proprietarul licentelor audiovizuale ale posturilor de televiziune Prima TV si Kiss TV si ale posturilor de radio Kiss FM si Magic FM.

ProSiebenSat.1 Media, detinut majoritar de firmele de investitii KKR si Permira, este unul dintre cele mai mari grupuri de media din Europa. Acesta detine mai multe canale TV, printre care ProSieben, Sat.1, N24 si Kabel1.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri