Consiliul National al Audiovizualului a acordat in sedinta de joi, licenta audiovizuala prin satelit televiziunii Music Channel, post care va fi difuzat de RCS/RDS si UPC Romania si care va transmite muzica pentru tineri.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat in sedinta de joi, licenta audiovizuala prin satelit televiziunii Music Channel, un post detinut de SC Music Channel SRL. Televiziunea are o tematica muzicala, iar targetul principal sunt tinerii.

"Music Channel incearca sa suplineasca cateva segmente care lipsesc la celelalte trei posturi concurente. Nu vrem sa ne legam de partea politica, ci de partea de entertainment", a precizat, in cadrul sedintei CNA, Geovanny Mario Francesco, director general Music Channel.

In grila de programe a postului vor putea fi urmarite emisiuni precum "Speed", "Ora de romana", "Best of", "Rock Chart", "Hip hop Chart", "RT 100" si "You See It First!".

Music Channel este o investitie privata, in valoare totala de 520.000 de euro. Grila de programe a postului va cuprinde in proportie de 95% programe de muzica, restul urmand a fi acoperit de informatii din zona culturala, sport si entertainement. Postul va fi difuzat de RCS&RDS si UPC Romania si va incepe sa emita incepand de saptamana viitoare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare