Biroul Roman de Audit al Tirajelor va organiza in perioada 16 -20 iunie un seminar de media planning sustinut de Peter J. Masson, proprietarul softului de planning Sesame, utilizat de intreaga industrie media din Romania pentru evaluarea rezultatelor Studiului National de Audienta (SNA Focus).

Seminarul va include sesiuni de intrebari si raspunsuri, precum si utilizarea directa a softului Sesame. La finalul seminarului, BRAT va inmana participantilor o diploma care sa ateste promovarea cursului.

Participantii au posibilitatea de a opta pentru cursuri de incepatori sau de avansati. Pentru modulul de incepatori este recomandat ca studentii sa aiba minimum 6 luni experienta, iar in cazul avansatilor, experienta necesara este de minim 2 ani. Grupele sunt limitate din punct de vedere al numarului de participanti la 20 de cursanti pentru grupa de incepatori si 15 la cea de avansati.

Cursul de media planning se adreseaza studentilor sau persoanelor care activeaza in domeniile media, publicitate, marketing, comunicare, cercetare media sau statistica.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Gradinita privata in care copiii sunt muscati; managementul ignora