Discovery Networks Europa Centrala a anuntat numirea Denisei Stanciu in pozitia de director de cercetare pentru Romania, aceasta fiind responsabila cu realizarea tuturor studiilor de cercetare cantitative si calitative derulate in Romania de catre Discovery si cu supervizarea analizelor standard.
Denise Stanciu are o indelungata experienta in industria de media si s-a alaturat echipei Discovery din Romania la sfarsitul lunii mai, venind de la The Group, unde a fost Media Manager. Anterior, a lucrat pe postul de Communication Media Planner si Senior Media Researcher la Zenith Media. De asemenea, a fost Media Researcher in cadrul Optimedia.

"Ne-am dezvoltat activ operatiunile de afaceri in Romania, investind in localizare si dezvoltand echipe locale, care cunosc foarte bine piata. Cresterea numarului de angajati demonstreaza preocuparea noastra pentru piata din Romania si ambitia de a continua sa ne dezvoltam cu succes in acest mediu dinamic", a declarat senior vice president, country manager, Europa Centrala, Discovery Networks EMEA, Katarzyna Kieli.

Discovery Communications este compania de productie a programelor documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 170 de tari. Discovery are peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Science Channel si Discovery HD.

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa exista 12 marci Discovery disponibile unui numar de 190 milioane de abonati, din 103 tari, care ofera programe adaptate in 24 de limbi. Discovery Communications este proprietatea Discovery Holding Co., Advance/Newhouse Communications si a lui John S. Hendricks, fondatorul si presedintele Discovery.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri