Horia Ghibutiu a fost numit redactor-sef al cotidianului Evenimentul zilei. Aceasta numire este rezultatul unui complex proces de recrutare demarat la finele lunii martie impreuna cu agentia AIMS, la care au participat 30 de candidati din Bucuresti si din tara.

Horia Ghibutiu (39) are o experienta de 18 ani in jurnalism. A debutat in 1990 la Tineretul Liber. In 1993 s-a alaturat pentru prima data echipei Evenimentul zilei ca Secretar de Redactie si a avansat in cadrul echipei, devenind Sef de Departament. In total, Horia Ghibutiu a acumulat opt ani de experienta in cadrul cotidianului Evenimentul zilei. Cariera jurnalistica a lui Ghibutiu mai include pozitii importante in cadrul publicatiilor Viva, TV mania si Compact. Inainte de a accepta provocarea de a conduce echipa editoriala a Evenimentului zilei pana la identificarea redactorului-sef, Horia Ghibutiu a condus cotidianul Compact. In urma procesului de recrutare initiat de Ringier cu suportul companiei AIMS, Horia Ghibutiu a fost desemnat redactor-sef al Evenimentului zilei.

Procesul de recrutare a fost initiat la finele lunii martie si a presupus intr-o prima faza consolidarea candidaturilor atat prin colectarea CV-urilor de catre Departamentul de Resurse Umane al Ringier Romania, cat si prin abordarea unor potentiali candidati de catre AIMS, pe baza criteriilor stabilite de Ringier. La inceputul lunii mai, 30 de candidati au intrat in procesul de evaluare care a constat in trei etape de testare: interviu cu specialistii AIMS pentru identificarea competentelor si a abilitatilor manageriale, test online de determinare a profilului candidatului si interviu cu reprezentantii Ringier (Cerasela Muller, Director Resurse Umane, Claudiu Serban, Director General Adjunct si Marius Hagger, General Manager). In etapa finala s-au calificat trei candidati.

“Sunt deosebit de incantat sa-l confirm pe Horia in postul de redactor-sef al Evenimentului zilei. As spune ca in ceea ce-l priveste avem o dubla confirmare: aceea oferita de acest complex proces de evaluare si recrutare, dar si aceea si mai palpabila, oferita de fiecare editie a Evenimentului zilei scoasa sub coordonarea sa. Cred in acelasi timp ca putem vorbi de o confirmare poate chiar mai importanta: cea a profesionalismului si fortei unei echipe mature si unite – echipa Evenimentului zilei”, a declarat Marius Hagger, General Manager al Ringier Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri