In lifturile imobilelor de birouri, agentia Elevate va monta ecrane LCD unde pe langa spoturi video vor fi difuzate si ultimele stiri economice. Continutul video va fi actualizat prin intermediul Internet-ului wireless.

"Am cautat sa aducem un plus de calitate in publicitatea indoor. O expunere de calitate avantajeaza publicitarii, proprietarii cladirilor si, bineinteles, publicul", a declarat Tudor Maxim, directorul general Elevate.

Ecranele pe care ruleaza reclamele sunt concepute de o firma din Asia. Pentru aceasta investitie au fost alocati 100.000 euro, din care pana acum au fost cheltuiti jumatate, potrivit declaratiilor Maxim.

Ecranele sunt amplasate in lifturi sau in zona de asteptare a lifturilor, pe culoare intens circulate. Cifrele de trafic in cladirile de birouri din portofoliul Elevate se situeaza intre 3600 si 9000 de vizitatori pe luna, conform informatiilor puse la dispozitie de administratie.

Citeste si:

Publicul tinta este alcatuit din top si middle management, angajati si colaboratori, consultanti externi si publicul evenimentelor economice. Cu varste intre 25 si 45 de ani, persoanele vizate au venituri medii si ridicate si sunt receptive la noile tendinte.

Infiintata in urma cu trei ani, compania nationala de publicitate indoor Elevate este initiatorul conceptului de publicitate in lift in Romania. Compania este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising.

Elevate acopera peste 2000 de lifturi "publicitare" amplasate in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si 10 mari orase din tara.