Agentia de presa Rador a lansat primul site de monitorizare a presei din Romania, care dispune de fluxuri de stiri complete si prompte, de preluari de informatii din 15 limbi straine, buletine tematice documentate si ofera posibilitatea fiecarui vizitator de a publica propria stire.

Noul site va contine, de asemenea, calendare zilnice saptamanale si trimestriale detaliate si rubrica "stirile tale" care ofera fiecarui vizitator posibilitatea de a publica propria stire.

Redactorul-sef al agentiei, Carmen Ionescu a explicat ca pe noul site clientii vor avea posibilitatea de a accesa fluxurile Rador cu username si parola, precum si de a efectua cautari complexe in arhiva, pe baza de abonament. Interactivitatea este sporita mai ales de rubrica "stirile tale".

Rador on line este singura agentie de monitorizare a presei care ofera continut pe propria pagina de internet. Parte de continut este disponibila oricarui navigator pe net care acceseaza adresa www.rador.ro, dar exista si o parte rezervata doar clientilor platitori ai agentiei.

Pe langa stirile de actualitate, Rador Online ofera si o sectiune denumita agenda zilei, informatii utilitare si acces la arhiva.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si