Agentia McCann PR a castigat International Stevie Award la categoria “Best creative team” pentru campania “Lansarea Coca-Cola zero pe piata romaneasca” si International Stevie Award la categoria “Company History” pentru proiectul “Cartea Zambetelor Coca-Cola”.
Nominalizatii au fost alesi din peste 1700 de inscrieri din 30 tari.
The Stevie Awards, „Oscarurile lumii de afaceri” potrivit The New York Post, este singura competitie globala care premiaza performantele companiilor in afaceri.

„Best creative team”: Imola Zoltan - Managing Partner, Andreea Leonte - PR Account Director, Dorina Dragan – PR Account Manager si Anca Niculae – Junior Account Executive.

Echipa McCannPR care a lucrat la proiectul „Cartea Zambetelor Coca-Cola”: Imola Zoltan - Managing Partner, Andreea Leonte - PR Account Director si autorul cartii, Teodora Migdalovici, ambasador al Cannes Lions in Romania. Echipa Coca-Cola Romania: Nicoleta Eftimiu - Group Brand Manager Still Beverages Adriatic & Balkans Region si Cristina Biciila - Public Affairs&Communicaton Coordinator.

McCannPR este si finalista la categoria „Best new product or service”, cu campania „Lansarea Coca-Cola zero pe piata romaneasca”. Lista completa a nominalizatilor: www.stevieawards.com/iba

Campania „Lansarea Coca-Cola zero pe piata romaneasc” a mai obtinut „Sabre Award” si „Silver Award for Excellence” la Romanian PR Award 2007. Proiectul „Cartea Zambetelor Coca-Cola” a castigat European Excellence Award 2007 la categoria "Corporate Media - Company Brochure".

McCann PR este agentie afiliata la reteaua internationala Weber Shandwick, una dintre cele mai reputate firme de Public Relations din intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri