In majoritatea relatiilor, dupa cativa ani incepi sa te simti neglijat de partenerul tau. In cazul lui AdVenture, profesionalismul de care au dat dovada in fiecare proiect, precum si dorinta de a face lucrurile de fiecare data mai bine, ne-au convins ca sunt niste parteneri pe care ne putem conta” ne-a declarat Elena Gaspar, Marketing Director Porsche Leasing.

„Semnarea acestui contract intre AdVenture si Porsche Leasing are rolul de a marca faptul ca am devenit o „echipa” in adevaratul sens al cuvantului, ceea ce pentru noi este un semn de apreciere dar si un stimulent foarte puternic. Avem convingerea ca si in continuare relatia noastra va fi una fructuoasa. Alaturi de Porsche Leasing am uitat ce inseamna „plictiseala”. Speram sa nu ne aducem aminte de acest cuvant prea curand” a incheiat Toni Iuruc.

Porsche Leasing si AdVenture nu sunt la prima colaborare acum; impreuna detin o istorie inceputa cu doi ani si jumatate in urma, perioada in care au dezvoltat proiecte variate, de la campanii de imagine la promotii neconventionale si evenimente speciale.