Turner Broadcasting a anuntat deschiderea noului sau birou din Bucuresti. Aceasta evolutie se produce ca urmare a prezentei tot mai consistente in regiunea Europei Centrale si de Est, dar si pentru ca este importanta situarea mai aproape de piata de televiziune din Romania.

Turner a numit-o pe Cristina Valasutean (Foto) in functia de Manager de Distributie, ca lider al echipei de vanzari. Ea va fi responsabila cu operatiunile zilnice si cresterea cifrelor de distributie in Romania, colaborand indeaproape cu Gergana David, Director de Distributie in regiunea Europei Centrale si de Est, cu sediul la Londra.

“Suntem foarte incantati de noul birou si consideram ca acum, dupa deschiderea acestuia, putem sa comunicam cu clientii nostri mai rapid si mai direct. Cristina va mentine o relatie apropiata cu partenerii nostri, pentru a ne asigura ca intelegem cat mai clar cu putinta nevoile si asteptarile lor”, a declarat Gergana David.

Cristina a colaborat timp de cativa ani cu HBO Romania, iar acum asteapta cu nerabdare provocarile pe care in mod sigur le va genera colaborarea sa cu Turner.

Turner Broadcasting System (TBS) Europa ofera unele dintre cele mai de succes si mai cunoscute brand-uri de stiri si divertisment din lume – CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies), Nuts TV si Adult Swim, in aproximativ 100 de tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Pe langa canalele sale TV, TBS se situeaza in prima linie a dezvoltarii brand-urilor sale prin Internet, broadband wireless, DVD, e-commerce, merchandising, cinema, publishing si toate celelalte platforme disponibile. Turner Broadcasting System Europe Limited este o Companie Time Warner.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
OFICIAL Untold și Neversea se anulează! Festivalurile vor avea loc în 2021
Setari Cookie-uri