Turner Broadcasting a anuntat deschiderea noului sau birou din Bucuresti. Aceasta evolutie se produce ca urmare a prezentei tot mai consistente in regiunea Europei Centrale si de Est, dar si pentru ca este importanta situarea mai aproape de piata de televiziune din Romania.
Turner a numit-o pe Cristina Valasutean (Foto) in functia de Manager de Distributie, ca lider al echipei de vanzari. Ea va fi responsabila cu operatiunile zilnice si cresterea cifrelor de distributie in Romania, colaborand indeaproape cu Gergana David, Director de Distributie in regiunea Europei Centrale si de Est, cu sediul la Londra.

“Suntem foarte incantati de noul birou si consideram ca acum, dupa deschiderea acestuia, putem sa comunicam cu clientii nostri mai rapid si mai direct. Cristina va mentine o relatie apropiata cu partenerii nostri, pentru a ne asigura ca intelegem cat mai clar cu putinta nevoile si asteptarile lor”, a declarat Gergana David.

Cristina a colaborat timp de cativa ani cu HBO Romania, iar acum asteapta cu nerabdare provocarile pe care in mod sigur le va genera colaborarea sa cu Turner.

Turner Broadcasting System (TBS) Europa ofera unele dintre cele mai de succes si mai cunoscute brand-uri de stiri si divertisment din lume – CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies), Nuts TV si Adult Swim, in aproximativ 100 de tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu. Pe langa canalele sale TV, TBS se situeaza in prima linie a dezvoltarii brand-urilor sale prin Internet, broadband wireless, DVD, e-commerce, merchandising, cinema, publishing si toate celelalte platforme disponibile. Turner Broadcasting System Europe Limited este o Companie Time Warner.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri