Thomson Reuters pregateste lansarea unei televiziuni de stiri dedicata domeniului afacerilor in luna ianuarie a anului urmator, pentru a rivaliza cu Bloomberg, conform site-ului brandrepublic.com, citat de NewsIn.

Canalul media va fi transmis atat pe internet, cat si prin cablu sau pe platforma digitala, potrivit Daily Telegraph. Programul de stiri lansat va fi in competitie cu Bloomberg si cu postul CNBC, care apartine General Electric din Europa.

Potrivit comunicatului oficial, televiziunea va fi lansata in ianuarie, insa s-ar putea ca intrarea acesteia pe piata sa aiba loc chiar si mai repede. Studioul principal al canalului de stiri ar putea sa fie chiar studioul Thomson Reuters din New York, potrivit unor surse din piata.

Thomson Reuters a anuntat in mai ca se vor crea aproximativ 50 de locuri de munca pentru proiecte noi in zone cheie, iar potrivit ultimelor speculatii aceste locuri de munca erau destinate noii televiziuni de stiri.

Thomson Reuters, este un gigant al informatiilor financiare media creat in aprilie 2008 prin fuziunea dintre Thomson si Reuters. Thomson Reuters vinde stiri si date electronice traderilor, managerilor de fonduri si analistilor, precum si baze de date si alte informatii pentru avocati, contabili, oameni de stiinta si medici.

Sediul societatii este la New York si este condusa de Tom Glocer, fostul director general de la Reuters. Noua companie are venituri anuale de 12,5 miliarde USD, 50.000 de angajati si peste 40.000 de clienti in 155 de tari din intreaga lume.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus | Kanal D face modicări în grila de programe
Setari Cookie-uri