Grupul detinut de mogulul media Rupert Murdoch, Star Group, va investi 100 de milioane de dolari pentru a lansa sase canale de televiziune regionale in India, a declarat presedintele News Corporation, potrivit revistei de afaceri BusinessWeek.
Prezent la o conferinta de presa organizata in Mumbai, capitala financiara a Indiei, Murdoch a declarat ca grupul pe care il detine va face o expansiune in India in urmatorul an.

Star Group opereaza 17 posturi TV in India in care sunt incluse cateva canale regionale ce ofera programe diferitelor grupuri etnice din India.

“Am planuit lansarea unor canale regionale destul de curand deoarece acestea castiga o masa cruciala de oameni si devine foarte important sa ne aflam pe aceasta piata”, a declarat Vasudha Jha, vice-presedintele Star India.

Murdoch a sosit in India pe 30 iulie, iar inainte de a ajunge la Mumbai unde avea programate intalniri cu conducerea Star Group, s-a intalnit cu primul ministru Manmohan Singh si Sonia Gandhi, presedintele partidului de guvernamant.

Star Group, care este detinut de News Corp, emite peste 60 de servicii de televiziune in 10 limbi pentru mai mult de 300 de milioane de telespectatori din 53 de tari din Asia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri