Alina Chirvase, fost manager de proiecte new media la Realitatea TV, este PR Manager al agentiei de relatii publice Ogilvy Public Relations, potrivit companiei.

Cu o experienta de peste cinci ani in media si PR, Alina Chirvase (foto) a lucrat, pe rand, ca redactor, scenarist si documentarist la posturile Antena 1 si Prima TV, respectiv manager de proiecte new media la Realitatea TV, unde a coordonat rebranding-ul site-urilor realitatea.net si romantica.ro.

’’Reprezinta un pas matur si chibzuit care cu siguranta imi va aduce mari satisfactii. Ma bucur sa fac parte dintr-o agentie cu multa experienta si sa fiu implicata in strategia de comunicare a unor clienti prestigiosi”, a declarat Chirvase.

Fondata in anul 1999, agentia Ogilvy Public Relations Worldwide Bucuresti face parte din compania Ogilvy PR Worldwide, apartinand grupului WPP. In Romania, agentia ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing. Portofoliul Ogilvy PR cuprinde companii precum Petrom, ING Bank, LG Electronics, Colgate-Palmolive, RTPR Allen&Overy, Sonae Sierra, Friesland, Diageo, Hilti, DuPont.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
BREAKING: Realitatea TV a pierdut licenta audiovizuala