TVR 3 va fi lansat pe 1 octombrie

TVR 3, noul produs al Televiziunii Romane, va fi lansat pe 1 octombrie si va fi un post generalist, care va pune accent pe evenimentele si informatiile de interes general, a declarat Mura Franculescu, coordonatorul proiectului TVR 3.

TVR 3 va transmite 24 de ore sapte zile pe saptamana si are o grila de programe aprobata de conducerea Televiziunii Romane, care cuprinde emisiuni realizate de studiourile teritoriale, productii si formate proprii, cu accent pe evenimentele si informatiile comunitatilor din fiecare regiune a tarii.

"In intervalul denumit acces prime time, care incepe la ora 17.00, TVR 3 va difuza un talk-show social, denumit 'Impact', in fiecare zi de luni pana vineri, urmat de 'Hai la primarie', emisiune care va face un fel de radiografie a primariei dintr-o anumita localitate si apoi o emisiune de sanatate, care imbina informatiile cu prezentarea unor zone deosebite", a adaugat coordonatorul proiectului TVR 3, Mura Franculescu, citat de NewsIn.

In intervalul orar denumit prime time, care debuteaza la ora 19.00, vor fi difuzate in fiecare zi spectacole cu specific regional precum si emisiunea "E bine sa stii", care va oferi informatii utile si talk-show-ul politic "Regional expres", la ora 20.00.

TVR 3 va avea un jurnal regional, difuzat zilnic, intre orele 15.00-15.30 si 21.00-22.00, urmat de o emisiune de revista a presei locale, numita "Editia de provincie".

"Minoritatea maghiara va avea cea mai mare reflectare la TVR 3 si anume emisiuni de cate 48 de minute difuzate de luni pana vineri", a declarat coordonatorul proiectului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
McCann își transformă paginile de social media într-o stație TV
Setari Cookie-uri