Camelia Levintza-Stettler isi va inceta pe 15 august colaborarea cu Prima TV, unde a ocupat functia de director al departamentului PR si Comunicare, urmand ca, cel mai probabil din luna septembrie, sa ocupe pozitia de Marketing&PR manager la Antena 2 si la noul post de radio pe care trustul Intact intentioneaza sa-l lanseze in toamna.
”Nu a fost o decizie usoara, dar mi s-a oferit o ocazie excelenta si am acceptat aceasta propunere. Cei care ma cunosc stiu ca sunt intotdeauna bucuroasa sa accept noi provocari, si cu cat «misiunea» e mai dificila, cu atat succesul va fi mai placut”, a declarat Camelia Levintza-Stettler (foto).

Pana la numirea unui succesor, activitatea departamentului de PR si Comunicare va fi condusa de Cristian Gheorghita, director marketing Prima TV, in timp ce relatiile cu presa vor fi coordonate de Magda Istrate.

Cu o experienta nationala si internationala de peste 12 ani in domeniul organizarii de evenimente, al promovarii si activitatilor de PR, precum si in dezvoltare de brand si concepte de imagine, Camelia Levintza-Stettler a organizat, in cadrul Human Capital Solution (HCS), evenimente care i-au avut ca invitati pe doctorul Stephen Covey, Allan Pease si Daniel Goleman.

Levintza-Stettler a studiat Comunicarea Audiovizuala si si-a inceput cariera in anul 1995, la compania Promotion, unde a organizat evenimente pentru diferite companii si artisti, printre care Julio Iglesias, Luciano Pavarotti, dar si pentru Guvernul Romaniei sau Primaria Municipiului Bucuresti.

Trustul de presa Intact a anuntat ca va lansa, in luna septembrie, un post de radio comercial, cu acoperire nationala, format in urma reunirii retelelor News FM si Romantic FM.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri