”Nu a fost o decizie usoara, dar mi s-a oferit o ocazie excelenta si am acceptat aceasta propunere. Cei care ma cunosc stiu ca sunt intotdeauna bucuroasa sa accept noi provocari, si cu cat «misiunea» e mai dificila, cu atat succesul va fi mai placut”, a declarat Camelia Levintza-Stettler (foto).

Pana la numirea unui succesor, activitatea departamentului de PR si Comunicare va fi condusa de Cristian Gheorghita, director marketing Prima TV, in timp ce relatiile cu presa vor fi coordonate de Magda Istrate.

Cu o experienta nationala si internationala de peste 12 ani in domeniul organizarii de evenimente, al promovarii si activitatilor de PR, precum si in dezvoltare de brand si concepte de imagine, Camelia Levintza-Stettler a organizat, in cadrul Human Capital Solution (HCS), evenimente care i-au avut ca invitati pe doctorul Stephen Covey, Allan Pease si Daniel Goleman.

Citeste si:

Levintza-Stettler a studiat Comunicarea Audiovizuala si si-a inceput cariera in anul 1995, la compania Promotion, unde a organizat evenimente pentru diferite companii si artisti, printre care Julio Iglesias, Luciano Pavarotti, dar si pentru Guvernul Romaniei sau Primaria Municipiului Bucuresti.

Trustul de presa Intact a anuntat ca va lansa, in luna septembrie, un post de radio comercial, cu acoperire nationala, format in urma reunirii retelelor News FM si Romantic FM.