Trustul Intact a anuntat incetarea colaborarii cu Mihai Craiu, care a ocupat pana in prezent functia de director general al publicatiilor Jurnalul National si Saptamana Financiara, motivele deciziei nefiind insa facute publice.

Incepand cu 1 octombrie 2008, functia de director general al cotidianului Jurnalului National va fi ocupata de Marius Tuca, in timp ce Gabriela Vranceanu Firea va ocupa o pozitie similara in cadrul publicatiei Saptamana Financiara, potrivit unui anunt al trustului Intact.

Pe de alta parte, Mihai Craiu a confirmat pentru Wall-Street decizia de incetare a colaborarii cu trustul de presa, fara a oferi insa detalii suplimentare in legatura cu acest subiect.

“Este prematur sa vorbesc despre aceasta decizie. Preavizul meu incepe la 1 septembrie si va dura 60 de zile. Ma voi gandi la ce voi face dupa aceea. Probabil voi activa tot in domeniul presei”, a spus Mihai Craiu.

Mihai Craiu si-a inceput activitatea in media in anul 1992. A fost, pe rand, director de vanzari si PR la Antena 1 (2001), director general al cotidianului Jurnalul National, infiintand in 2005, alaturi de Camelia Voiculescu si Gabriela Vranceanu Firea, revista Saptamana Financiara.

In paralel, Craiu a dezvoltat compania Media Consulta International, care s-a ocupat de gestionarea spaţiului de publicitate al posturilor trustului Intact.

Media Consulta International este o agentie full service care activeaza de cinci ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR.

Media Consulta International este afiliata IAA si membra a Asociaţiei Romane de Audienta (ARA).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Redactiile Antena 3 si Observator se separa