Mona Ursu a devenit Associate Partner la Brandient, firma de consultanta in strategie, design si valoare de brand. Ea intregeste astfel echipa partenerilor condusi de Aneta Bogdan, care au fondat firma in 2002.
Mona Ursu s-a alaturat firmei in octombrie 2002 ca Senior Consultant si a contribuit la toate proiectele majore ale Brandient de pana acum. «Mona este un profesionist cu o experienta impresionanta in marketing, comunicare si management si a dovedit in cei doi ani jumate de cand este cu noi ca e capabila de judecata profesionala si integritate, de imaginatie si pasiune, valori care definesc un partener Brandient. Pentru compania noastra, Mona este un talent de neinlocuit si o resursa de valoare. » spune Aneta Bogdan, Managing Partner. « Prezenta Monei la conducerea unui proiect este o garantie a rigorii si expertizei profesionale, iar personalitatea ei calda reuseste sa armonizeze perspectivele clientilor cu cele ale echipelor noastre de creatie ».

« Alaturi de Brandient am descoperit valoarea remarcabila pe care o poate crea un consultant pasionat de munca lui impreuna cu un client vizionar. Ma bucur ca am avut sansa profesionala de a ma alatura unui grup de oameni minunati, care incearca cu mult curaj sa impuna pe piata romaneasca cele mai inalte standarde in branding. Stiu ca alaturi de Brandient voi avea privilegiul de a scrie lectia vietii mele profesionale » spune Mona Ursu.

Inainte de Brandient, Mona a castigat experienta ca Senior Account Manager la Initiative Media si a lucrat timp de patru ani ca Senior Manager si Brand Controller pentru Connex. Īn 2000, Mona a absolvit ASEBUSS in Bucuresti, obtinand EMBA, titlu ce vine sa completeze licenta in domeniul ingineriei, obtinuta la Institutul de Constructii Civile din Bucuresti. Mona are o superba fetita de doi ani pentru care a renuntat la toate hobby-urile pe care le avea.

Brandient este compania romaneasca dedicata consultantei in strategie, design si valoare de brand si se ocupa, prin excelenta, de crearea si cultivarea brandurilor in spiritul valorii. Brandient furnizeaza clientilor sai servicii integrate de consultanta in marketing si branding, servicii creative de identitate verbala si vizuala, de design si comunicare de brand, servicii de branding intern si training etc. Intre proiectele majore realizate de Brandient in cei trei ani de la infiintare se numara rebrandingul lantului de retail Flanco, al companiei Astral, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii, al companiilor Albalact, Novensys, Smartree etc., precum si crearea brandurilor Credisson, Domenia, Fulga etc. Mai multe informatii despre Brandient pe www.brandient.com.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »