Vlad Stan face lobby pentru atragerea de noi fonduri de investitii in Romania

Antreprenorul online Vlad Stan incearca sa atraga in tara noi fonduri de investitii, dispuse sa sustina start-up-uri online. Potrivit lui Stan, in Romania exista mai putini investitori dispusi sa aloce bani online-ului, decat in alte tari din regiune.

Chiar daca recunoaste importanta fondurilor de investitii in sustinerea start-up-urilor, Stan spune ca nu se vede la carma unei asemenea afaceri. “Business-ul de a fi un fond de investitii nu e pentru mine. Singurul rol pe care o sa-l am o sa fie de «angel investor». Banii mei o sa-i bag in niste proiecte si cam atat. Dar n-o sa fac fonduri de investitii – sunt un business in sine si trebuie sa stii cum sa-l faci”.

Vlad Stan inca mai detine 40% din actiunile Vodanet, business-ul pe care l-a fondat in urma cu opt ani si pe care l-a condus, din pozitia de general manager, pana in decembrie anul trecut. Neintelegerile cu actionarul majoritar, fondul de investitii NCH, l-au determinat sa paraseasca afacerea, care insemna la acea data patru site-uri cu o audienta cumulata de 1,5 milioane de utilizatori unici lunar si o cifra de afaceri de circa un milion de euro.

Cititi mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si advertising.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri