BBC Worlwide lanseaza pe YouTube un canal TV dedicat emisiunii auto “Top Gear”, castigatoare a unui premiu Emmy in anul 2005. Utilizatorii vor putea urmari astfel momente memorabile din timpul emisiunilor, un exemplu clasic fiind cursa dintre un Bugatti Veyron si un avion de mici dimensiuni, anunta brandrepublic.

Decizia BBC de a rezerva pe YouTube o sectiune dedicata unui singur brand al televiziunii britanice reflecta popularitatea de care se bucura emisiunea “Top Gear” in intreaga lume.

Canalul “Top Gear” va include si interviuri cu celebritati precum artistul Jamiroquai sau prezentatorul TV Simon Cowell, care au participat la cursele de masini din cadrul emisiunii.

Printre materialele care urmeaza sa fie adaugate in grila postului se numara cursa spre Monte Carlo dintre un automobil Aston Martin D89 si un tren, incercarea echipei emisiunii de a traversa Canalul Englez in masini modificate sau tentativa de a cumpara un autoturism Porsche cu mai putin de 1.500 de lire sterline.

“ «Top Gear» are o audienta globala masiva, asa ca ne-am gandit ca e timpul ca emisiunea sa aiba propriul ei loc pe YouTube”, a declarat Simon Danker, director al diviziei de digital media din cadrul BBC Worldwide.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Seful BBC, amenintat cu moartea, dupa ce a renuntat la Jeremy Clarkson