Numarul medaliilor de aur pentru Romania a ajuns in acest sfarsit de saptamana la patru. Cele cinci sportive: judoka Alina Dumitru, canotoarele Georgeta Andrunache si Viorica Susanu, gimnasta Sandra Izbasa si alergatoarea Constantina Dita Tomescu sunt fericitele medaliate cu aur care vor conduce de acum cate un Hover oferit de Alexandrion Group, sponsor oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

In cadrul unei ceremonii de premiere la fabrica Great Wall Motors (producator Hover) din Baoding, sportivele vor avea ocazia sa-si aleaga masina. Vizita este programata pentru data de 25 august, zi in care oficialitatile din provincia chineza vor felicita reprezentantii olimpici ai Romaniei pentru realizari.

“Le felicit din suflet pe sportivele care au adus bucurie in inimile romanilor de acasa prin aceste rezultate exceptionale si astept sa le strang mana pe data de 25 august,” spune Nawaf Salameh, Presedintele Alexandrion Group. ”Le tinem pumnii celor care au ramas in cursa, Jocurile Olimpice nu s-au incheiat inca si mai sunt sanse de medalii,” adauga Salameh.

Grupul Alexandrion este prezent in Romania din 1994, in mai multe sectoare economice. Compania a sprijinit pregatirea si participarea sportivilor romani inca de la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena si este alaturi de sportivii romani si la Beijing.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romania a castigat o medalie de argint la Jocurile Olimpice de iarna