La a treia editie a festivalului de publicitate neconventionala ADfel, care se desfasoara, in perioada 25–31 august, pe terasa La Motoare din Capitala, organizatorii asteapta in jur de 2.500 de vizitatori.

Si de aceasta data, festivalul va prezenta publicului metode inovatoare de a face publicitate, scopul evenimentului fiind promovarea gandirii alternative in publicitate. Vor fi prezentate metodele prin care branduri consacrate se reinventeaza, pentru a se diferentia intr-o piata aglomerata de medii de comunicare uzuale.

"Speram ca atat agentiile de publicitate, cat si oamenii de marketing, vor fi mult mai deschisi, avand in vedere experienta placuta a editiei din 2007, si ca vor gasi interesant sa realizeze declinari neconventionale pentru campaniile pe care le au in derulare sau pentru alte proiecte", spune Codin Oraseanu, managerul de proiect al ADfel.

Firma Grafica si Tipar este, pentru al doilea an consecutiv, partener ADfel, aceasta tipografie ocupandu-se de transformarea materialelor tiparite ale festivalului in unele neconventionale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si