Aero Vodochody, cel mai mare constructor din domeniul aviatiei in Cehia, a ales agentia McCann PR pentru a gestiona strategia de comunicare pentru piata din Romania. Agentia McCann PR a fost aleasa in urma indeplinirii tuturor cerintelor impuse de licitatia organizata de Aero Vodochody.

Aero Vodochody este un jucator experimentat in domeniul dezvoltarii si productiei de avioane si componente, atat pentru tehnologia de aviatie militara cat si pentru sectorul civil, care dateaza inca din 1919, situand compania printre producatorii mondiali de aviatie cu cea mai lunga traditie.

Asa cum a anuntat la inceputul acestui an, compania Aero Vodochody intentioneaza sa puna bazele unui holding aerospatial prin investitii extinse in Cehia, precum si in strainatate, cu precadere in regiunea centrala si est europeana. Aero Vodochody recunoaste potentialul deosebit al pietei din Romania, ca urmare a unei traditii indelungate si a experientei in productia aeronautica. Recent, Aero Vodochody si-a manifestat interesul in doua licitatii: Avioane Craiova si IAR Ghimbav.

“McCann PR corespunde valorilor noastre corporate si modului nostru exigent de abordare a mediului de business. Echipa McCann PR ne-a impresionat prin experienta, responsabilitate si asumarea cu profesionalism a tuturor sarcinilor propuse de catre noi”, a spus Igor Hulak, Presedinte Aero Vodochody.

“Suntem incantati de viitoarea colaborare cu Aero Vodochody. Este un proiect important pentru noi si ne vom stradui sa ne ridicam la asteptarile lor. Este o industrie cu foarte multe provocari, cu mult potential in Romania si, in mod evident, instrumentele de comunicare trebuie sa fie pe masura.“, a adaugat Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Laura Aldea, noul Chief Growth Officer al McCann PR