Postul Televiziunii Romane dedicat exclusiv stirilor si informatii utilitare, TVR INFO, va fi lansat la jumatatea lunii octombrie si tinteste, pentru primul an, un rating de 2 puncte, ca post de nisa fara concurenti, a declarat, coordonatoarea proiectului, Cristina Leorent.
"Pentru TVR INFO, un canal de nisa care nu are concurenti, indraznesc sa ma gandesc la un rating de 2 puncte, rating-ul unui post de nisa", a spus Cristina Leorent.

Coordonatoarea proiectului a mai precizat ca reprezentantii postului sunt in discutii cu operatorii de cablu pentru preluarea TVR INFO si, date fiind profilul acestuia si noutatea pe care o aduce in peisajul mediatic, crede ca va fi preluat de retelele de cablu.

Data exacta a lansarii TVR INFO va fi stabilita in functie de evolutia probelor tehnice programate sa inceapa saptamana viitoare.

Coordonatoarea de proiect TVR INFO a mai precizat ca acest nou post este realizat exclusiv cu resursele Televiziunii Romane, nu s-au facut angajari suplimentare si nu s-a apelat la productie externa. "Se incearca o eficientizare a tuturor posturilor TVR, pentru a scoate acest canal de calitate", a spus Leorent.

TVR INFO va transmite, in fiecare ora, intre 20 si 30 de minute in direct, aproximativ 10 minute de stiri, momente "non comment" si informatii utilitare de interes national, precum precum meteo, trafic auto, feroviar si aerian, mediu, sanatate si informatii bancare. Postul nu va avea prezentatori, toate informatiile urmand sa fie transmise in format grafic.

In fiecare saptamana vor fi difuzate si aproximativ 10 interviuri, pe teme specifice fiecare zile, care vor difuzate apoi in reluare, in weekend.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis pe 26 februarie sa acorde licenta audiovizuala Societatii Romane de Televiziune (SRTv) pentru transmisia prin satelit a posturilor TVR INFO si TVR 3, acesta din urma fiind un canal dedicat problemelor comunitatilor, programat pentru lansare pe 1 octombrie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri