Nou PR Manager la Ogilvy Public Relations

Cu o experienta de 13 ani in relatii publice, mass-media si productie cinematografica, Ana Preda s-a alaturat echipei Ogilvy Public Relations ca manager al reputatiei si consultant de comunicare pentru clientii aflati in portofoliul agentiei.

Dupa 8 ani in care a fost producator TV si a realizat jurnale de stiri si emisiuni de televiziune - Stirile PROTV cu Lucian Mandruta, matinalul "Buna dimineata PROTV e-al tau", BizBazar cu Moise Guran la Antena 1 si jurnalul de noapte la National TV, Ana s-a indreptat catre productie cinematografica in cadrul Media Pro Pictures unde s-a implicat in proiecte precum musicalul "Vacuums", "Furia", lungmetraj de debut semnat Radu Muntean, si "Scariest Places on Earth" - reality show realizat pentru FoxTV.

In 2005, ca producator general, a facut parte din echipa care a construit de la zero un proiect de suflet: postul de radio Itsy Bitsy. Pana la venirea sa in echipa Ogilvy PR, timp de un an si jumatate Ana Preda a lucrat ca freelancer - scenarist, producator TV si consultant de PR - pentru trusturi de presa, companii financiare, companii de servicii de lux, institutii culturale si organizatii non-guvernamentale.

“Odata cu lansarea postului de radio am patruns intr-un domeniu fascinant, cel al relatiilor publice si comunicarii” spune noul manager Ogilvy PR. “In timp, am capatat o experienta bogata care cu siguranta ma va ajuta sa gestionez proiecte cat mai variate ale clientilor. Daca diversitatea este ceea ce m-a atras la o agentie de PR, renumele clientilor este ceea ce mi-a atras atentia asupra Ogilvy PR”, adauga Ana Preda.

Absolventa a Facultatii de Automatizari si Calculatoare si a unui curs BBC de jurnalistica TV in cadrul Academiei de Teatru si Film, Ana este casatorita si are doi baieti.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala, parte a grupului WPP. In Romania, agentia face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing. Orientata catre managementul reputatiei clientilor sai, echipa Ogilvy PR asigura servicii de comunicare interna, comunicare B2B, comunicare cu liderii de opinie, CSR, crisis prevention si crisis management. Portofoliul sau cuprinde marci si companii prestigioase precum Petrom, ING Bank, LG Electronics, Colgate-Palmolive, RTPR Allen & Overy, Sonae Sierra, Friesland, Diageo, Hilti, DuPont.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri