In anii electorali, companiile de outdoor au toate suporturile publicitare ocupate. Asta chiar si in conditiile in care preturile pentru inchirierea de spatiu in OOH au crescut in ultimul an cu pana la 40%, a declarat Raluca Grigorescu, director de vanzari News Outdoor Romania.
In ultimii trei ani, publicitatea outdoor si-a crescut cota de piata de la circa 6%, cat avea in 2005, la 10%, anul acesta. Este, in prezent, al treilea mediu de promovare din topul preferintelor advertiserilor, dupa televiziune si print.

Motivatia advertiserilor se explica prin faptul ca peste opt milioane de romani sunt expusi publicitatii outdoor cel putin trei ore pe zi, potrivit unui studiu Initiative. Dintre acestia, sase milioane admira panourile unuia din primii trei jucatori de pe piata: Epamedia, Affichage si News Outdoor.

Liderul pietei ramane Epamedia, care a raportat anul trecut afaceri de 21,2 milioane euro – echivalentul unei cote de piata de 38%. Compania detine aproximativ 11.000 de fete publicitare, in 60 de orase din tara.

Cititi mai mult in MAD, suplimentul Wall-Street de media si advertising.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri