Realitatea TV lanseaza o statie de stiri in Targu-Mures

Realitatea TV lanseaza la Targu-Mures, in data de 12 septembrie, prima statie locala de stiri din acest oras. Realitatea TV Targu-Mures este a treia statie locala inaugurata in acest an de Realitatea TV, dupa cea lansata la Cluj, la sfarsitul lunii martie, si cea de la Brasov, in luna mai.

Despre noua statie locala, directorul Realitatea TV Targu-Mures, Sergiu Zeres, spune: “Realitatea TV Targu-Mures este un proiect asteptat aici de mult timp. Este prima statie locala de stiri, care va promova, prin cele sapte jurnale zilnice, cel mai complet program informativ din peisajul media local. Oferta postului cuprinde si un talk-show, care va detalia cel mai important eveniment al zilei, precum si un jurnal zilnic in limba maghiara”.

“Realitatea TV Targu-Mures introduce, de asemenea, in premiera, conceptele news alert si breaking news, care vor asigura informarea prompta a muresenilor, in orice moment al zilei”, a mai declarat Sergiu Zeres.

Echipa Realitatea TV Targu-Mures numara, in prezent, 30 de persoane, din care 11 sunt jurnalisti. Roxana Neag ocupa postul de producator general, iar echipa editoriala este formata din Adrian Giurgea, realizatorul emisiunii “Muresul in Realitate”, Ioan Korpos, Bartha Zsuzsanna, Serenela Muresan, Raul Hategan, Rodica Boariu, Alexandra Didilescu, Iulia Vizi si Tudor Chirila.

De luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Targu-Mures va difuza trei jurnale de stiri. Segmentul de pranz va fi acoperit de jurnalul de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri ale zilei de pe plan local. Realitatea TV Targu-Mures va difuza zilnic si un program de sinteza, de la ora 21.45, iar intervalul orar 20.05 - 21.00 va fi rezervat talk-show-ului local, “Muresul in Realitate”.

Realitatea TV este prima statie TV de stiri creata in Romania, ocupand in acest moment pozitia de lider pe nisa televiziunilor de stiri. Realitatea TV difuzeaza zilnic, in medie, 35 de transmisiuni in direct si invita, in fiecare zi, peste 15 analisti, jurnalisti si specialisti care explica telespectatorilor evenimentele zilei.

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea–Catavencu, care mai detine, printre altele, posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri