Prezentari interactive despre web 2.0, dezbateri despre blogging, gala celor mai bune proiecte online – toate acestea vor avea loc la WebStock 2008, un eveniment dedicat celor mai in voga concepte din domeniul online: blogging si web 2.0.
Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si sponsorizat de LG si Adobe si va avea loc la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti pe data de 3 octombrie. La finalul evenimentului se va desfasura Web 2.0 Awards, prima competitie dedicata celor mai importante proiecte din mediul online romanesc.

WebStock va consta intr-o serie de conferinte si seminarii care vor aborda subiecte de actualitate din Internetul romanesc. In prima parte a zilei vor avea loc succesiv doua conferinte, urmate apoi de doua sesiuni de seminarii. Evenimentul este dezvoltat pe modelul “unconference”, in care participantii la seminar vor avea un rol activ in dezbateri, creand un context propice schimbului de idei si informatii.

Conferintele vor oferi participantilor acces atat la rezultatele celui mai important sondaj dedicat blogging-ului in Romania - RoBloggers Survey 2008 cat si la informatii de ultima ora despre oportunitatile de dezvoltare ale proiectelor Web 2.0 locale.

"Ne bucuram sa sustinem primul eveniment de tip "unconference" din Romania dedicat blogging-ului, publishing-ului online, dezvoltatorilor si designerilor web, precum si initatiativelor antreprenoriale din zona web 2.0. Vodafone incurajeaza dezvoltarea acestor domenii prin sustinerea celor mai valoroase si inovatoare proiecte. Ne dorim ca evenimente precum Webstock sa contribuie la promovarea ideilor locale in pas cu tendintele internationale", a spus Lidia Solomon, Director Corporate Communications, Vodafone Romania.

“Dorim sa oferim participantilor ocazia de a contribui la realizarea agendei. Workshop-urile vor fi sustinute de diverse grupuri de bloggeri si/ sau dezvoltatori din zona web 2.0 pe teme de interes actuale. Important de subliniat este ca Webstock promoveaza ideile locale”, a spus Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

La finalul conferintelor WebStock va avea loc o ceremonie de premiere a proiectelor noi si inovative din blogosfera romaneasca. Competitia va cuprinde mai multe categorii, printre care Video Sharing, Digital Storage, Mobile, Video & Music, Social Networking, Social Networking etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri