Al doilea spot al campaniei Windows care ii are drept protagonisti pe Jerry Seinfeld si Bill Gates a fost difuzat in premiera seara trecuta, in timpul emisiunii “Big Brother”, pe postul american de televiziune CBS, anunta Seattle Times.


Spotul ii prezinta pe Gates si pe Seinfeld in incercarea de a intelege mai bine oamenii obisnuiti – o provocare asumata si de Windows. Cei doi incearca, astfel, sa traiasca cu o familie americana de rand.

Dupa ce experimenteaza “viata reala”, Gates il intreaba pe Seinfeld de ce s-au apucat sa faca asta. “Trebuie sa intram in legatura cu oamenii reali”, spune Seinfeld. “Noi am scapat putin situatia de sub control. Tu traiesti intr-o nava spatiala, suspendata deasupra Seattle-ului, iar eu am atatea masini incat raman blocat in propriul trafic”, adauga comediantul.

Campania de promovare in care Microsoft investeste 300 de milioane de dolari urmareste sa imbunatateasca imaginea sistemului de operare Windows Vista. Potrivit The Wall Street Journal, aceasta este una din cele mai ample campanii de marketing din istoria Microsoft. Remuneratia lui Jerry Seinfeld se ridica la 10 milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri