Seinfeld si Gates, oamenii de rand in al doilea spot Windows

Al doilea spot al campaniei Windows care ii are drept protagonisti pe Jerry Seinfeld si Bill Gates a fost difuzat in premiera seara trecuta, in timpul emisiunii “Big Brother”, pe postul american de televiziune CBS, anunta Seattle Times.

Spotul ii prezinta pe Gates si pe Seinfeld in incercarea de a intelege mai bine oamenii obisnuiti – o provocare asumata si de Windows. Cei doi incearca, astfel, sa traiasca cu o familie americana de rand.

Dupa ce experimenteaza “viata reala”, Gates il intreaba pe Seinfeld de ce s-au apucat sa faca asta. “Trebuie sa intram in legatura cu oamenii reali”, spune Seinfeld. “Noi am scapat putin situatia de sub control. Tu traiesti intr-o nava spatiala, suspendata deasupra Seattle-ului, iar eu am atatea masini incat raman blocat in propriul trafic”, adauga comediantul.

Campania de promovare in care Microsoft investeste 300 de milioane de dolari urmareste sa imbunatateasca imaginea sistemului de operare Windows Vista. Potrivit The Wall Street Journal, aceasta este una din cele mai ample campanii de marketing din istoria Microsoft. Remuneratia lui Jerry Seinfeld se ridica la 10 milioane de dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri