Premiile Internetics 2008 vor fi disputate de peste 220 de lucrari. Cele trei categorii de concurs – “Publishing”, “Servicii”, “Publishing si comunicare” au fost deschise pentru inscrieri timp de 2 luni, in perioada 14 iulie – 14 septembrie.
Categoria “Publicitate si comunicare” este cea care a atras cele mai multe inscrieri, respectiv 151. Cele mai disputate sectiuni de concurs sunt: “Site-uri de promovare Corporate”, cu 20 de inscrieri, “Site-uri de promovare FMCG food” si “Campanii de bannere”, fiecare cu 16 inscrieri.

“Nivelul participarii este conform asteptarilor noastre, avand in vedere ca odata cu editia din anul acesta am impus criterii de jurizare mult mai dure si un formular de inscriere deosebit de riguros. Separarea competitiei de Web Graphic de Internetics pentru transformarea intr-un proiect separat aproape ca nici nu se face simtita”, declara Andrei Bortun, General Manager Millenium Communications.

Participantii de anul acesta sunt afisati online, pe www.internetics.ro, incepand de marti, 15 septembrie. Jurizarea lucrarilor va avea loc in perioada 22 septembrie – 22 octombrie, Gala de premiere urmand sa aiba loc in data de 30 octombrie.

In pas cu ritmul evolutiei industriei online din Romania, Internetics premiaza incepand cu editia 2008 eficienta proiectelor online. Internetics incurajeaza in acest mod intreaga industrie sa treaca intr-o etapa a standardizarii si reglementarii, intr-un moment in care nu lipsesc oportunitatile pentru antrepronorii online.

Alaturi de Millenium Communications, Asociatia IAB Romania s-a implicat pentru al doilea an consecutiv in organizarea celei de-a opta editii a competitiei Internetics, oferind suport atat in formularea criteriilor de jurizare, cat si in alcatuirea juriului editiei 2008.

Festivalul se desfasoara anul acesta cu sprijinul: Hostway, Cosmote, Microsoft, iNES, IAA Romania.
Internetics este un proiect Millenium Communications, companie infiintata in anul 1998, ca agentie de Relatii Publice. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri